Etusivu

TherapiaFennica

Loikkaa: valikkoon, hakuun
Sisällysluettelo

Ensihoito
Plastiikkakirurgia ja pienkirurgiset toimenpiteet
Tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet
Fysiatria
Nefrologia
Urologia
Sydän- ja verisuonitaudit
Geriatria
Keuhkosairaudet
Neurologia
Neurokirurgia
Suun sairaudet
Ruuansulatuselinten sairaudet
Endokrinologia
Veritaudit
Infektiotaudit
Matkailulääketiede
Iho- ja sukupuolitaudit
Psykiatria
Lastentaudit
Lastenpsykiatria
Lastenneuvola- ja kouluterveydenhuolto
Nuorisopsykiatria
Naistentaudit, raskaus ja synnytys
Perinnölliset sairaudet
Silmätaudit
Korva-, nenä- ja kurkkutaudit
Oikeuslääketiede
Lääkärinlausunnot ja -todistukset
Vakuutuslääketiede
Työterveyshuolto
Päihdelääketiede
Ravinto sairauksien ehkäisyssä ja hoidossa

Therapia Fennica on ollut yksi suomalaisen lääketieteellisen kirjallisuuden perusteoksista jo yli 50 vuoden ajan. Tämän koekäytössä olevan avoimen sivuston kautta voit tutustua kirjan sisältöön aina, kun olet internetin tavoitettavissa. Sivuston päivitettävyys tarjoaa myös kirjoittajille mahdollisuuden päivittää helposti kirjoittamiensa kappaleiden sisällön. Voit selata kirjaa sivun oikeassa reunassa olevan sisällysluettelon avulla tai etsiä tarvitsemaasi tietoa hakusanojen avulla.

Therapia Fennica on suunnattu perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon lääkäreille, lääketieteen opiskelijoille, sairaanhoitajille, apteekkihenkilökunnalle sekä kaikille lääketieteestä kiinnostuneille. Kirjan kirjoittajina on yli 300 suomalaista lääkäriä ja terveydenhuollon ammattilaista. Ymmärrettävästi kirjoitetut luvut tiivistävät oleellisen ydintiedon. Runsas kuvitus sekä selventävät taulukot helpottavat keskeisten asioiden omaksumista.

Voit hankkia Therapia Fennica -kirjan suurimmista kirjakaupoista tai tilata sen edulliseen hintaan Kandidaattikustannuksen verkkokaupasta.


Anna palautetta

Käyttäjien antama palaute on erittäin tärkeää verkkoversion käytettävyyden parantamiseksi. Otamme mielellämme myös vastaan toiveita uusista artikkeleista. Klikkaamalla sivupalkissa olevia palautelinkkejä näytölle avautuu ikkuna, josta voit antaa palautetta tai parannustoiveita (esim. täydentävän kuvituksen suhteen) koskien yksittäisiä artikkeleita tai koko Therapia Fennicaa. Kaikkien yhteystietojensa ilmoittaneiden palautteenantajien kesken arvotaan Kandidaattikustannuksen kirjapalkintoja.

Näkymät
Henkilökohtaiset työkalut
Valikko