TherapiaFennica:Tietoja

TherapiaFennica

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Therapia Fennica - Suomalaisen lääketieteen klassikkoteos

Therapia Fennica on ollut yksi suomalaisen lääketieteellisen kirjallisuuden perusteoksista jo yli 50 vuoden ajan. Tämän kokonaan uudistetun painoksen kirjoittamiseen on osallistunut yli 300 lääketieteen eri osa-alueiden asiantuntijaa. Kirja on suunnattu niin perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon lääkäreille, lääketieteen opiskelijoille, sairaanhoitajille, apteekkihenkilökunnalle kuin kaikille lääketieteestä kiinnostuneille.

Therapia Fennican yhdeksäs laitos ilmestyi vuoden 2007 alussa. Kirjassa on yli 1700 sivua. Ymmärrettävästi kirjoitetut luvut tiivistävät oleellisen ydintiedon ja runsas kuvitus sekä selventävät taulukot helpottavat keskeisten asioiden omaksumista. Kappaleiden lopussa mainittuja valikoituja internet-sivustoja ja kirjallisuusviitteitä käyttäen voi kiinnostaviin aiheisiin perehtyä syvällisemmin.

therapiafennica.fi

Therapiafennica.fi-sivusto tarjoaa mahdollisuuden tutustua kirjan sisältöön aina, kun olet internetin tavoitettavissa. Sivusto on avattu kirjan ilmestymisen yhteydessä koekäyttöön. Sivuston päivitettävyys tarjoaa myös kirjoittajille mahdollisuuden päivittää helposti kirjoittamiensa kappaleiden sisällön. Toivomme saavamme käyttäjiltä runsaasti palautetta sekä sivuston käytettävyydestä että artikkelien sisällöstä.

Hanki Therapia Fennica kirjahyllyysi

Voit hankkia Therapia Fennica -kirjan suurimmista kirjakaupoista tai tilata sen edulliseen hintaan Kandidaattikustannuksen verkkokaupasta. Verkkokaupassa kirjan hinta on 98 euroa. Perustutkintoa suorittavien opiskelijoiden on mahdollista tilata kirja edulliseen opiskelijahintaan suoraan kustantajalta.

Tietoja kirjoittajille

Kirjan toimittamiseen ja sisällön tuottamiseen osallistuneille kirjoittajille löytyy lisätietoa sivulta Tietoja kirjoittajille.

Kustantaja

Kirjan on kustantanut Lääketieteenkandidaattiseuran omistama Kandidaattikustannus OY. Kandidaattikustannus on vanhin suomalainen lääketieteeseen erikoistunut kustantamo. Tutustu Kandidaattikustannuksen kotisivuihin osoitteessa http://www.kandidaattikustannus.fi

Therapia Fennica ISBN 978-951-8951-23-3

Näkymät
Henkilökohtaiset työkalut
Valikko